De belangrijkste redenen om te kiezen voor een NLP Coach website!

De belangrijkste redenen om te kiezen voor een NLP Coach website zijn:
 • binnen korte tijd kunt u zich op professionele wijze online presenteren op een vrij te kiezen eigen Internetadres;
 • uw website is direct al gevuld met voorbeeld content, waaronder NLP informatiepagina's
 • een zeer gebruikersvriendelijk en eenvoudig content management systeem zorgt er voor dat iedereen die met Word overweg kan nu ook, zonder training, een eigen website kan beheren;
 • de vormgeving is, door de keuze uit 4 verschillende sjablonen, vrij te kiezen kleurencombinaties en het zelf uploaden van foto's, volledig door u zelf aan te passen aan uw eigen huisstijl. Daar is geen webdesigner voor nodig;
 • een lage abonnementprijs (€ 300 excl. BTW per jaar).
 
Alle voordelen van de NLP Coach website op een rij (klik op de titel voor meer info)
 
 • Snel online
  Via een eenvoudige aanmeldprocedure beschikt u binnen een kwartier over uw eigen website op uw eigen internetadres. De website is dan al gevuld met voorbeeldpagina's. U kunt dan direct starten met het toevoegen van uw eigen informatie, logo en foto's. En als u daar mee klaar bent kunt u uw website met één vinkje openbaar maken. Sneller kan niet!
 • Voorbeeld pagina's
  Uw website is gelijk al gevuld met voorbeeldpagina's. Dat geeft inspiratie! U kunt die informatie eenvoudig aanvullen, of geheel vervangen door eigen teksten en foto's, wat u maar wilt. U kunt zelf ook pagina's toevoegen. Op die manier kunt u de informatie volledig afstemmen op uw coachpraktijk
 • NLP Content
  NLP instituut Vidarte heeft een aantal pagina's met professioneel geschreven informatie over NLP en coaching samengesteld. Het gebruik van die informatie is onderdeel van het abonnement. Ook zorgt Vidarte voor geregeld wisselende boekbesprekingen en ‘spreuken'. U kunt in beheer zelf aangeven of u die NLP content wilt tonen of niet.
 • Zelf op eenvoudige wijze informatie aanpassen en toevoegen
  Met een zeer gebruikersvriendelijk en eenvoudig content management systeem kunt u zelf pagina's, nieuwsberichten en promotieblokken toevoegen, beheren en verwijderen. Op die manier kunt u er voor zorgen dat uw site, zonder tussenkomst van anderen en dus ook zonder extra kosten, altijd actueel is en blijft
 • Onbeperkt aantal pagina's
  Er is qua abonnement geen limiet ten aanzien van het aantal pagina's. Vanuit gebruikersgemak is er natuurlijk wel een soort grens aan het aantal pagina's dat bezoekers willen raadplegen, en is korte en kernachtige informatie zeer wenselijk. Maar u bent vrij in het toevoegen van nieuwe (sub)pagina's
 • Keuze uit 4 sjablonen
  Er zijn 4 verschillende sjablonen beschikbaar die ieder een eigen schermindeling hebben en een eigen menu. U kunt te allen tijde weer switchen van sjabloon.
 • Eigen uitstraling conform uw huisstijl
  U kunt veel elementen zelf instellen. Denk daarbij o.a. aan kleuren voor achtergrond, tekst en menu. Ook belangrijke afbeeldingen kunt u zelf toevoegen. En natuurlijk uw logo!
 • Eigen Internetadres (domeinnaam)
  Bij de aanmelding kunt u zelf een Internetadres (domeinnaam) kiezen. De enige voorwaarde is dat deze nog vrij is..... U kunt o.a. kiezen uit domeinnamen eindigend op .nl, .com, .info, .be .
 • 3 Eigen e-mailadressen
  bij aanmelding kunt u, in combinatie met uw eigen domeinnaam, 3 e-mailadressen opgeven.
 • Promotieblokken
  U kunt promotieblokken plaatsen om extra aandacht te geven aan speciale informatie. Een promotieblok kan verwijzen naar een pagina binnen uw eigen website of naar een externe website. Het blok met het uitroepteken en de boekbesprekingen zijn voorbeelden van promotieblokken.
 • Nieuwsberichten
  U kunt eenvoudig en snel nieuwsberichten plaatsen. Op de startpagina worden automatisch de titels van de 3 meest recente berichten getoond, inclusief een verwijzing naar het archief waar alle berichten automatisch per maand gegroepeerd worden.
 • Gevonden worden via Google
  De NLP coach websites zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google. Daardoor is uw content razendsnel vindbaar en kunt u hoog scoren in de zoekresultaten. Voor abonnees hebben we een overzicht met adviezen voor hoge zoekmachine scores
 • Uitgebreide statistieken
  Voor de NLP coachwebsite kunt u gebruik maken van Google analytics, een gratis en zeer krachtig statistiekpakket. In beheer vindt u een toelichting hoe u deze krachtige toepassing van Google kunt inzetten.
 • Last but not least....lage kosten!
  Inderdaad met recht last but not least..... de kosten zijn zonder meer laag te noemen. Voor de gebruikerslicentie, het gebruik van NLP content, de domeinnaamregistratie, 3 eigen e-mailadressen en technisch support betaalt u per maand € 25, oftewel slechts € 300 per jaar (excl BTW)