*Activiteiten*

In een eerste gesprek zal ik je adviseren wat naar mijn idee de beste aanpak is. En maak je zelf je keuze. Mijn coaching is dus altijd maatwerk. Hieronder beschrijf ik in grote lijnen de verschillende mogelijkheden.

Even testenPersonal Coaching
Op zoek naar wat je echt wilt? Je bewust worden van jouw eigen visie en coaching en begeleiding bij de concrete uitvoering daarvan!Dan moeten we echt even praten over persoonlijke coaching.Dit is tekst die er verder niet toe doet en die hier alleen vermeld wordt om de ruimte te vullen. Niks bijzonders dus. En vooral ook niet serieus nemen. Dit is tekst die er verder niet toe doet en die hier alleen vermeld wordt om de ruimte te vullen. Niks bijzonders dus. En vooral ook niet serieus nemen.

Consult
Geen interesse in een coachingtraject, maar gewoon even wat reflectie nodig. Dan is een consult misschien iets voor je. Dit is tekst die er verder niet toe doet en die hier alleen vermeld wordt om de ruimte te vullen. Niks bijzonders dus. En vooral ook niet serieus nemen. Dit is tekst die er verder niet toe doet en die hier alleen vermeld wordt om de ruimte te vullen. Niks bijzonders dus. En vooral ook niet serieus nemen.